Vastaava mestari (Responsible site manager)

Etsimme Vastaavaa mestaria (työnjohtaja) pääkaupunkiseudulle 

Toimit tehtävässä kerrostalorakennusten työmaan johdossa alan ammattilaisille sekä muille yhteistyötahoille ymmärtäen rakennusprojektin tavoitteet. Osaat huolehtia, että kaikkia rakentamista koskevia määräyksiä noudatetaan kohteessa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivista asennetta sekä tarkkuutta. Olet oikeudenmukainen ja osaat motivoida sekä kannustaa omaa organisaatiotasi. Sinulla on voimassa olevat turvakortit ja oma auto käytettävissä liikkumiseen.

Projektihallinta ja aikataulutukset toteutuvat rutiinilla ja sinulta löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi tuloksellista otetta työhösi

Mitä odotamme Sinulta:

– aikaisempaa kokemusta kerrostalorakennuksien osalta ja soveltuvaa koulutusta (DI, RI tai RKM)

– kokemusta projektinhallinnasta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

– olet asiantunteva, tuloksellinen ja kustannustietoinen esimies

Tarjoamme Sinulle:

– vakituisen työpaikan vakavaraisesta suomalaisesta perheyrityksestä

– hyvämaineisen työnantajan ja kilpailukykyisen palkan

– mahdollisuuden kouluttautua lisää ja edetä uralla

– ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan tuen

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi nimelläsi ja otsikolla ”EKE-Rakennus” varustettuna. Lisätietoa tehtävästä puh. 040 413 4909.

EKE-Rakennus Oy rakentaa ja rakennuttaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. Asuntorakentamisessa haluamme antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella, vaikka elämäntilanteet muuttuvat. EKE-Rakennus Oy on osa EKE-Yhtiötä, joka on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni. Lisätietoa https://eke.fi/