Venepalveluiden ammattilainen

Sinustako meille tuorein tiimin jäsen – Venepalveluiden ammattilainen?

Haemme ammattitaitoiseen, kokeneeseen ja energiseen tiimiimme uutta henkilöä palvelemaan asiakkaitamme ensiluokkaisesti kaikkiin veneilyharrastukseen liittyvissä asioissa ympäri vuoden. Työtehtävässäsi vastaat asiakkaidemme tarpeisiin, joita mm. on

  • päivittäiset asennus ja huoltotoimenpiteet
  • veneiden noudot ja kuljetukset
  • muut huolto-, korjaus ja ylläpitotehtävät sekä
  • talvisäilytykseen liittyvät työtehtävät
  • veneilyharrastukseen liittyvä konsultointi (mm. tarvikkeet)

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mahdollisesti juuri venealalta sekä tehtävän osalta riittävästi teknistä osaamista. Osaat käyttää työkoneita, nautit fyysisestä työstä sekä 12/24V sähkö ja asennustyöt ovat tulleet sinulle tutuiksi.

Etsimme joukkoomme ahkeraa, yrittäjähenkistä sekä positiivista henkilöä. Toimit työtehtävässä huolellisesti ja asiakaslähtöisesti sekä pystyt joustavaan työaikojen osalta myös sopivissa määrin. Ajokortti tehtävässä on pakollinen sekä veneen ajotaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön kasvavassa veneilyharrastusta kokonaisvaltaisesti palvelevassa yrityksessä. Meillä on kokemusta laaja-alaisesti veneilyalalta jo yli 20 vuoden osalta. Toimipisteemme sijaitsee Puotilassa, mutta talviaikaan Pornaisissa. Emme sulje mahdollisuutta pois, mikäli haluat toimia oman yrityksesi lukuun.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi viimeistään 30.9.2019 mennessä otsikolla ”venepalveluiden ammattilainen”.

Iisiveneily on kokonaisvaltainen veneilyalan palveluyritys, joka palvelee asiakkaitaan kaikkiin veneilyharrastukseen liittyvissä asioissa ympäri vuoden. Tarjoamme ensiluokkaisesti veneisiin liittyen mm. huolto-, asennukset-, korjaukset sekä talvisäilytyksen. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset sekä teemme tiivistä yhteistyötä alalla toimivien muiden yritysten kanssa.

Meillä on veneitä yli 100 kpl talvisäilytyksessä, jonka aikana toteutamme niille tarvittavat huolto, korjaus ja ylläpitotoimenpiteet.  Toimimme yhteistyössä useamman venevalmistajan ja toimijan kanssa, joita ovat mm. Grandezza, Azimut Yachts, Targa Center, Astrum Vene Oy, Elämäsi Autot ja Veneet, Brunswick Marine, Suomen Venehuolto Oy ja Suzuki Marine. Iisiveneily on Grandezza-veneiden valtuutettu huoltokumppani ja talvisäilytyspiste ja hoidamme esimerkiksi Azimutille varaosamyynnin Suomessa. Lisätietoa https://www.iisiveneily.fi/