Vahvistusta myyntitiimiin

Haemme vahvistusta myyntitiimiimme

Etsimme aikaansaavaa ja osaavaa henkilöä uuteen myyntiasiantuntijatehtävään. Toimenkuvassasi vastaat kierrätysraaka-aineiden myynnistä yrityksen nimetyille valimo- ja terästeollisuuden asiakkaille. Vastuullasi on myös kehittää olemassa olevia asiakkuuksia ja osallistut tuoteosaamiseen tukemalla eri yksikköjä ympäri Suomea. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä konsernin myyntiyhtiön kanssa.

Viihdyt liikkuvassa työssä asiakasrajapinnassa. Olet oma-aloitteinen ja sinnikäs ja sinulla on tahto saada tuloksia aikaiseksi. Olet helposti verkostoituva, mutta sinulla on kyky työskennellä myös itsenäisesti. Sinulla on myös taitoa työskennellä analyyttisesti osaten käyttää faktoja mm. yksiköiden tukemisessa. Raportoit tehtävässäsi yrityksen myyntijohtajalle ja varsinainen työpisteesi on Vantaalla. Työsuhde on vakituinen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • Tehtävään sopiva tekninen koulutus (vähintään AMK), esim. metalurginen osaaminen tai vahva työkokemus tästä
  • Aikaisempaa työkokemusta (väh. 3 vuotta) vastaavista tehtävistä
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja paloa saada aikaan myyntituloksia
  • Hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot
  • Erinomainen suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.
  • Hyvät MS Office-taidot
  • Lisäksi kierrätysalan, valimo/terästeollisuuden kokemus katsotaan eduksi

Osaava henkilökunta on meille tärkeä voimavara ja menestyksemme perusta. Kasvavan ja kehittyvän yhtiömme rekrytoinnissa korostuvat erityisesti ammatillinen osaaminen ja oppimiskyky. Olennaista on tämän lisäksi oikea asenne ja oma-aloitteisuus. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 28.2. osoitteeseen laura.rissanen@rekryhaku.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Stena Recycling Oy:n myyntijohtaja Toni Rönnberg, puh. 050 3000 678, tavoitettavissa parhaiten 19.2. klo 13-16 ja 21.2. klo 13-16.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -yhtiöön, joka on osa Sten A. Olssonin perheyrityskeskittymää. Stena Recyclingilla on noin 200 laitosta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Puolassa. Näissä laitoksissa jalostetaan yhteiskunnan kaikkien alojen tuottamia jätteitä uusiksi raaka-aineiksi. Pääkonttorimme ja samalla kivijalkamme sijaitsee Göteborgissa, jossa toimintamme sai myös alkunsa vuonna 1939. 

Tarjoamme laajan ja jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän valikoiman kierrätyspalveluita. Keräämme ja kierrätämme kaikentyyppistä jätettä kuten rautaa ja metalleja, vaarallisia jätteitä, sähkö- ja elektroniikkaromua sekä muita jätteitä. Suomessa toimimme 12 paikkakunnalla ja meitä stenalaisia on noin 120. Lue lisää: www.stenarecycling.fi/