LVI-valvoja

Olisiko Sinusta LVI-valvojaksi Haahtela-rakennus Oy:lle?

Haahtela-yhtiöt on rakentamisen projektinjohtoon, rakennus- ja kiinteistöalan sekä henkilöstöhallinnan tutkimukseen ja kehitykseen, sekä kiinteistöjen, rakentamisen ja henkilöstöhallinnon ohjelmistokehitykseen erikoistunut organisaatio.

Meillä jokainen ratkaisu tehdään ensisijaisesti tuomaan asiakkaallemme pitkän elinkaaren hyötyä ja kustannussäästöä. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää uusia tuotteita ja menetelmiä, jotka toimivat suunnannäyttäjinä rakentamisessa, toimivien toimitilojen suunnittelussa ja henkilöstön resursoinnissa ympäri maailmaa. Lisätietoa https://www.haahtela.fi/fi/

Uusien rakennushankkeiden käynnistyessä pääkaupunkiseudulla haemme Haahtela-rakennuttaminen Oy:lle ammattitaitoista ja osaavaa henkilöä LVI-valvojan toimenkuvaan.

LVI -valvojan työtehtäviin sisältyy monipuolisesti suunnittelunohjaukseen, hankintatoimeen, laadunhallintaan, tuotannonohjaukseen, työmaavalvontaan, toimintakokeisiin, aikataulutukseen ja kustannushallintaan liittyviä tehtäviä. Meille tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä työssä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä sekä LVI -insinöörin tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • Omaat positiivisen oma-aloitteisen asenteen, arvostat laatua ja olet valmis tekemään töitä sen eteen
 • Haluat kehittyä rakentamisen ja projektijohdon osaajaksi alan parhaiden ammattilaisten keskuudessa
 • Sinulle on erityisen tärkeää sujuva kommunikaatio ja tiimityö

Mitä odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. LVI -insinööri)
 • Aiempaa työkokemusta rakennustyömaan erilaisista tehtävistä
 • Hyviä IT-taitoja ja yleisessä käytössä olevien ohjelmistojen käyttökokemusta
 • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme:

 • Vakituisen työpaikan alan huipulta vakavaraisessa perheyrityksessä
 • Haastavia ja mielenkiintoisia projekteja keskittyen pääkaupunkiseudulle
 • Mukavan työyhteisön; Haahtelan arvomaailmassa ihmislähtöisyys on korkealla ja henkilöstön viihtyvyys sekä hyvinvointi ovatkin meille ensisijaisen tärkeitä. Meillä on hyvä meininki, jota pyrimme ylläpitämään rennolla työympäristöllä ja työtavoilla. Tämä näkyy myös korkeana työtyytyväisyytenä
 • Hyvät työsuhde-edut; tavanomaisten työsuhde-etujen lisäksi henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan muun muassa tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja hierontaedulla.
 • Mukavan työyhteisön; Haahtelan arvomaailmassa ihmislähtöisyys on korkealla ja henkilöstön viihtyvyys sekä hyvinvointi ovatkin meille ensisijaisen tärkeitä. Meillä on hyvä meininki, jota pyrimme ylläpitämään rennolla työympäristöllä ja työtavoilla. Tämä näkyy myös korkeana työtyytyväisyytenä.

Haahtela-rakennuttaminen Oy on osa vakavaraista Haahtela-perheyritystä, joka on erikoistunut rakentamisen projektinjohtoon, rakennus- ja kiinteistöalan sekä henkilöstöhallinnan tutkimukseen ja ohjelmistokehitykseen. Toteutamme hankkeemme 1990 luvun alkupuolelta asti kehittelemällämme toteutusmallilla, jossa rakennusvaiheen toteutusmuoto on projektinjohtopalvelu ja jonka olemme nimenneet Haahtela-malliksi.

Olemme toteuttaneet Haahtela-mallilla onnistuneesti yli 100 rakennushanketta, joiden yhteenlaskettu arvo on n. 2,5 miljardia euroa viimeisen 25 vuoden aikana.

Olemme toteuttaneet vaativia hankkeita, kuten Amos Rex Museo, kauppakeskus Forum, Uusi lastensairaala, OP Vallila ja Svenska Teatern sekä useita eri asuntokohteita. Lisätietoa https://www.haahtela.fi/fi/projektinjohto/

Haahtela-konsernissa panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen sekä hyvinvointiin, josta kertoo mm. erinomaiset henkilöstökyselyn tulokset.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.2.2020. mennessä osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”LVI-valvoja”.

Lisätietoa tehtävästä antaa Rekryhaku Finland Oy:n suorahakukonsultti Henrik Haukanhovi puh. 040 413 4909 seuraavina ajankohtina: tiistaina 18.2. klo 15-16, keskiviikkona 19.2. klo 13-14 ja perjantaina 21.2. klo 10-11.