Aluepäällikkö, vuokrauspalvelut

Etsimme Sinua tiimiimme Vantaalle, uusi vuokrauspalvelun Aluepäällikkömme! 

Tilaratkaisujen vuokranvälitys on meillä Talliosakkeella erityisen tärkeää, minkä vuoksi työpanostasi arvostetaan ja se myös näytetään. Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia, joten tekemistä sinulle riittää. Talliosakkeen jokaisesta työntekijästä pidetään hyvää huolta, meillä on erinomainen yhteishenki sekä tekemisen meininki. Työntekijöitämme valmennetaan myös eri tavoin. Me uskomme vahvasti siihen, että hyvä vireystaso tukee työntekijöiden onnistumista ja pitää fiiliksen korkeana. 

Etsimme aikaansaavaa henkilöä toimipisteeseemme Vantaan Pakkalaan. Aluepäällikkönä vastaat korkeatasoisten tilakokonaisuuksien aktiivisesta vuokranvälityksestä sekä yhteydenpidosta olemassa oleviin vuokralaisiin pääkaupunkiseudun alueella. Kuulut energiseen joukkoon ja raportoit vuokrapalveluliiketoiminnasta vastaavalle johtajalle.

Etsimme Sinua, joka arvostat asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Tartut helposti itsenäisesti toimeen sekä uusiin haasteisiin ja sinulla on valtava halu kehittää toimintaa. Viihdyt hyvin nopeatempoisessa ympäristössä, liikkuvassa työssä asiakasrajapinnassa sekä saat tuloksia aikaan.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • omaat positiivisen ja energisen asenteen
  • sinulla on hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidotja koet oma-aloitteisen verkostoitumisen luontevaksi
  • sinulla on halu toimia itsenäisessä, liikkuvassa työssä asiakasrajapinnassa
  • tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. LVV tai LKV)

Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: oleellista ei ole se, että olet kahdeksasta neljään töissä, vaan se, että hoidat sen, mitä sovitaan. Palkitsemme menestyksestä ja bonustakin tarjoamme, kun tavoitteet paukkuvat – ja nehän paukkuvat.

Vakituisen työpaikan sijaan sinulla on mahdollisuus halutessasi toimia tehtävässä myös oman yrityksesi lukuun.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.9.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”Aluepäällikkö” varustettuna. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekryhaku Finlandin Henrik Haukanhovi puh. 040 413 4909 torstaina 5.9. klo 10-11, tiistaina 10.9. klo 9-10 tai keskiviikkona 18.9. klo 13-14.

DEN Group on asumisen sekä työ- ja vapaa-ajan toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. Liikevaihtomme 2018 oli noin 194M€ ja konsernissa työskentelee tällä hetkellä noin 500 DENiläistä. Tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, toimitiloja, harrastus- sekä varastotiloja valmistava Talliosake, hirsitalovalmistaja Finnlamelli sekä K-raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti. Meihin kuuluu myös maarakentamiseen ja -suunnitteluun keskittyneet PohjanTeko ja PohjanGeo. Lisäksi yritykseemme kuuluu DEN Tekniikka, joka toteuttaa talotekniikan aina suunnittelusta asennukseen. DENin pääomistajia ovat pääomasijoittaja CapManin hallinnoimat rahastot,  Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksemme henkilökuntaa. Kotimaan markkina-alueen lisäksi meillä on kansainvälistyvää liiketoimintaa; brändeistämme Talliosake tähtää myös ulkomaille ja Finnlamelli panostaa kansainvälisiin vientimarkkinoihin.