Venepalveluiden ammattilainen

Oletko sinä meidän tuleva venepalveluiden ammattilainen?

Haemme ammattitaitoiseen ja kokeneeseen tiimiimme uutta ja energistä henkilöä palvelemaan asiakkaitamme laaja-alaisesti veneilyharrastukseen liittyvissä asioissa ympäri vuoden. Työtehtävässäsi vastaat asiakkaidemme tarpeisiin, joita ovat mm.

  • päivittäiset asennus- ja huoltotoimenpiteet
  • veneiden noudot ja kuljetukset
  • muut huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät
  • talvisäilytykseen liittyvät työtehtävät sekä
  • materiaaleihin ja tarvikkeisiin liittyen asiakkaiden konsultointi ja avustaminen

Toivomme, että sinulla on ymmärrystä sekä tuntemusta veneisiin liittyen, aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä venealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Työtehtävässä vaaditaan riittävästi teknistä osaamista sekä halukkuutta uuden oppimiseen. Osaat käyttää työkoneita, nautit fyysisestä työstä sekä 12/24V sähkö- ja asennustyöt ovat tulleet sinulle tutuiksi.

Etsimme joukkoomme ahkeraa, yrittäjähenkistä sekä positiivista henkilöä. Toimit työtehtävässä huolellisesti sekä asiakaslähtöisesti pystyen joustamaan työaikojen osalta myös sopivissa määrin. Ajokortti tehtävässä on pakollinen, veneen ajotaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön kasvavassa veneilyharrastusta palvelevassa yrityksessä. Meillä on kokemusta laaja-alaisesti alalta jo yli 20 vuoden osalta. Toimipisteemme sijaitsee Puotilassa, mutta talviaikaan Pornaisissa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi viimeistään 31.8.2019 mennessä otsikolla ”venepalveluiden ammattilainen”. Lisätietoa antaa, Rekryhaku Finlandin Henrik Haukanhovi, puh. 040 413 4909 maanantaina 19.8. klo 10-11, keskiviikkona 21.8. klo 15-16 sekä tiistaina 27.8. klo 9-10.

Iisiveneily tarjoaa kokonaisvaltaisesti palveluita veneilyharrastukseen liittyen ympäri vuoden mm. huolto-, asennus-, korjaus sekä talvisäilytykseen liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset. Meillä on veneitä yli 100 kpl talvisäilytyksessä, jonka aikana toteutamme niille tarvittavat huolto-, korjaus- ja ylläpitotoimenpiteet. Veneilyalan kasvavana palveluyrityksenä toimimme yhteistyössä useamman venevalmistajan ja toimijan kanssa, joita ovat mm. Grandezza, Azimut Yachts, Targa Center, Astrum Vene Oy, Elämäsi Autot ja Veneet, Brunswick Marine, Suomen Venehuolto Oy ja Suzuki Marine. Iisiveneily on Grandezza-veneiden valtuutettu huoltokumppani ja talvisäilytyspiste, hoidamme esimerkiksi Azimutille teknisen palvelun ja varaosamyynnin Suomessa. Lisätietoa https://www.iisiveneily.fi/