Vastaava mestari (Responsible site manager)

Etsimme Vastaavaa mestaria (työnjohtajaa) pääkaupunkiseudulle

Tehtävässä toimit kerrostalorakennusten työmaan johdossa alan ammattilaisille sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Ymmärrät rakennusprojektin tavoitteet ja huolehdit, että kaikkia rakentamista koskevia määräyksiä noudatetaan kohteessa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kerrostalorakentamisesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivista asennetta sekä tarkkuutta. Olet oikeudenmukainen ja osaat motivoida sekä kannustaa organisaatiotasi. Sinulla on voimassa olevat turvakortit ja oma auto käytettävissä. Projektihallinta ja aikataulutukset toteutuvat rutiinilla ja sinulta löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi tuloksellista otetta työhösi.

Mitä odotamme Sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta kerrostalorakentamisesta
  • Tehtävään soveltuva koulutus esim. DI, RI tai RKM
  • Kokemusta projektinhallinnasta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sinulla on voimassa olevat turvakortit

Tarjoamme Sinulle:

  • Vakituisen työpaikan vakavaraisesta suomalaisesta perheyrityksestä
  • Hyvämaineisen työnantajan ja kilpailukykyisen palkan
  • Mahdollisuuden kouluttautua lisää ja edetä uralla
  • Ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan tuen

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”EKE-rakennus” varustettuna. Lisätietoa tehtävästä Henrik Haukanhovi, puh. 040 413 4909.

EKE-Rakennus Oy rakentaa ja rakennuttaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. Asuntorakentamisessa haluamme antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Asuntorakentamisessa markkina-alueenamme Suomessa on pääkaupunkiseutu ja sen ympäristö. Kehittämämme EKE Loft -konsepti vastaa yksilöllisiin ja joustaviin asumisen tarpeisiin. Aluerakentamisessa teemme mahdolliseksi elinkaariasumisen monessa eri muodossa aina omakotitonteista vapaarahoitteisiin vuokra-asuntoihin. EKE-Rakennus Oy on osa EKE-Yhtiötä, joka on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni. Lisätietoa https://eke.fi/