Quality Specialist

Etsimme joukkoomme Vantaalle Sinua, Quality Specialist!

Haluatko työskennellä Laatuspesialistin toimenkuvassa yhdessä Suomen suurimmista take away- ja lentocatering-tuotteita tuottavista yrityksistä?

Etsimme elintarvikehygienian tuntevaa oma-aloitteista henkilöä Laatuspesialistin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu laatu- ja ympäristöasioiden kehittäminen ja raportointi, elintarvike- ja ympäristölakien seuranta sekä omavalvontasuunnitelmien päivittäminen ja laatutason seuraaminen. Henkilö pääsee tehtävässä olemaan mukana myös uusien tuotteiden suunnitteluprosessissa laadun näkökulmasta (mm. riskien arvioinnit).

Tehtävässä henkilö vastaa elintarvikelaitokseen liittyvien asioiden koordinoinnista ja ohjeistuksista. Näitä ovat mm. elintarviketuotteisiin liittyvät säilyvyys ja riskinarviointitehtävät sekä työympäristöön kuuluvat olennaiset asiat, esim. tuholaistorjunta. Lisäksi henkilö hallinnoi tehtävässä asiakaspalautteita sekä vastaa asiakasrekisterin ylläpidosta. Toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. bio- ja elintarviketekniikan insinööri) sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta elintarvikealan töistä. Olet työskennellyt aiemmin laatujärjestelmien ja standardien parissa (ISO 22 000 / ISO 14001 / IFS / BRC). Edellytämme myös pakkausmerkintäasetuksen tuntemista. Kielitaitovaatimuksena on suomi, englanti ja ruotsi. Henkilönä sinulla on uskallusta puuttua epäkohtiin ja kykyä päätöksentekoon.

Kyseessä on määräaikainen toimenkuva (äitiyslomasijaisuus)

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sekä ansioluettelo palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”Laatuspesialisti”. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekryhaku Finlandin suorahakukonsultti Henrik Haukanhovi, puh 040 413 4909 parhaiten seuraavina ajankohtina: 7.8. klo 11-12, 14.8. klo 10-11 ja 21.8. klo 11-12.

Evertaste Oy on yksi suurimmista take away – ja lentocatering-tuotteita tuottavista yrityksistä maassamme. Ydinliiketoimintaamme ovat take away- ja valmisruokatuotteiden valmistaminen kahviloiden, ravintoloiden ja kaupan tarpeisiin. Yrityksemme toimitilat sijaitsevat Vantaan Virkamiehen kylässä, lentokentän läheisyydessä.

Olemme valmistaneet korkealaatuisia take away -tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja tänään olemme osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa LSG Groupia.  Lentocatering-palveluiden ohella LSG Group valmistaa tuotteita vähittäismyyntiin sekä tarjoaa lennonaikaisia viihdepalveluita, onboard-tarvikkeita sekä logistisia palveluita, konsultointia ja lounge-palveluita. Omistautuminen ruoanvalmistukselle ja kokemus logistiikasta ovat laajentaneet yrityksen toimintaympäristöä maailmanlaajuisesti junien ateriapalveluihin sekä valmisruokamarkkinoille. www.lsg-group.com

Tuotekehityksessä panostamme uusiin trendeihin ja pakkausvaihtoehtoihin. Osaamisemme ulottuu myös erikoisruokavalioihin ja etnisiin keittiöihin. Osana maailmanlaajuista emoyhtiötä meillä on uusia ideoita tuotekehitykseen ja kansainvälinen yhteistyöverkosto.

Tuotteidemme turvallisuus sekä ympäristöstä huolehtiminen ovat meille tärkeitä asioita. Tarkan omavalvonnan ohella noudatamme lentoliikenteen vaativia laatu- ja turvallisuusstandardeja ja työmme on sertifioitu FSSC 22 000 laatusertifikaatilla. Lue lisää yrityksemme arvoista ja vastuullisuudesta. Lisätietoa https://www.godeli.fi/evertaste-oy/