Palveluneuvojia

Etsimme Sinua tiimiimme Helsinkiin, uusi Palveluneuvojamme 

Pidätkö vuorovaikutuksesta ja tuletko iloiseksi muiden ihmisten auttamisesta? Haluatko työpaikan, jossa on loistava ilmapiiri ja jossa sinulla on hyvä mahdollisuus jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä? Etsitkö reilua ja joustavaa työpaikkaa, jossa voit vaikuttaa työvuoroihisi? Meillä menestyvät parhaat!

Etsimme asiakkaallemme Webhelp Finland Oy:lle Helsingin Länsi-Pasilan toimipisteeseen iloisia asiakaspalvelijoita palvelemaan Alma Consumerin asiakkaita asiakaspalvelussa ja jakelupäivystyksessä.

Palveluneuvojana palvelet asiakkaita puhelimitse, chatin kautta ja sähköpostitse tarjoamalla asiakkaille onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia.

Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, nautit asiakkaiden auttamisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä sekä omaat myynnillisen asenteen. Olet kuin kotonasi digitaalisessa toimintaympäristössä ja media-ala on mielestäsi kiinnostava. Tulet viihtymään meillä, kun sinulla on avoin positiivinen asenne sekä halu kehittyä! Mikäli ura erilaisissa asiakaspalvelualan tehtävissä kiinnostaa, tule meille töihin.

Työsi on tärkeää erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Saat työhösi kaiken tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen.

Olethan vähintään 18 vuotias ja tunnet olosi kotoisaksi nuorekkaassa toimintaympäristössämme. Koet hyvän asiakaspalvelun tärkeäksi ja haluat aidosti auttaa asiakasta. Ymmärrät lisämyynnin osana asiakaspalvelua ja kirjoitat ja puhut erittäin hyvää suomen kieltä.

Työajat sijoittuvat arkisin klo 6-17 välille (chat-tiimiläisillä voi olla vuoro klo 20 asti) ja myös viikonloppuisin on työvuoroja, mutta myös vuorotoiveet pyritään ottamaan huomioon, joten voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Tehtävä on osa-aikainen 20-37,5h/vko. Mahdollisuus on myös kokopäiväiseen työsuhteeseen. Paikkoja täytetään jo rekrytointiprosessin aikana, joten laitathan hakemuksesi välittömästi!

Valintaprosessiin liittyy soveltuvuustesti, jonka linkin saat sähköpostiisi hakuprosessin edetessä. Testin tekeminen on edellytys valintaprosessissa etenemiselle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelon osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Rissanen Rekryhaku Finland Oy:stä, puh. 044 235 6570.

Työnantajalupaus

Webhelpilllä opit ja kasvat niin ihmisenä kuin ammatillisestikin. Tulet tapaamaan monia uusia ihmisiä meillä työskennellessäsi. Olet yhteydessä asiakkaisiin sekä tarjoat ammattitaitoista apua ja tukea lukuisille asiakkaille. Kaiken tämän lisäksi saat tunnustusta ja haasteita sekä sinulla on myös hauskaa.

Työnantajana suurimmat intohimomme ovat:

Fun & Social –  Olemme innoissamme tavatessamme työkavereita ja asiakkaita.

Learning & Growing  – Koemme intohimoa kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Recognition & Challenges – Uskomme tunnustuksen ja haasteiden antamiseen, saamiseen sekä jakamiseen.  

Webhelp is a global business process outsourcer (BPO), specialising in customer experience and payment management in addition to sales and marketing services across voice, social and digital channels. From more than 140 sites in 35 countries with 50,000 colleagues, our focus is on engineering performance improvements and delivering a real and lasting transformation in our clients’ operating models to generate financial advantage. We partner with some of the world’s most progressive brands including Sky, Shop Direct, Bouygues, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors and Valentino. 

Headquartered in Paris, France, we have grown our revenues by more than 250% in the last 4 years by investing in our people, their work environment and in developing our analytical and operating capabilities to deliver a transformational outsourcing proposition that addresses the challenges of an omni-channel world. Webhelp is owned by its management and KKR, a leading global investment firm, as of March 2016. More information can be found at www.webhelp.com

 Non-discrimination

Webhelp sees diversity as a resource and encourages all regardless of gender, age, religion, ethnic origin to seek employment with us.